Jegyvásárlás

Program


HEATHER SMALL-THE VOICE OF M PEOPLE

HEATHER SMALL-THE VOICE OF M PEOPLE

11 millió eladott lemezzel, 2 Brit Awards és a Mercury Music Prize díjjal a háta mögött, végigkoncertezve a világot és megalkotva a - nem hivatalosan - nemzeti, sőt nemzetközi himnusszá váló „Proud” című dalt, kijelenthetjük, hogy Heather Small korunk egyik legsikeresebb angol női művésze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 13. csütörtök, 21:00

Az M People együttes tagjaként, mialatt világszerte komoly sikereket értek el olyan slágerekkel, mint a „Moving On Up”, „One Night In Heaven” és a „Search For The Hero”, illetve albumaikkal, mint a Northern Soul, az Elegant Slumming, a Bizarre Fruit és a Fresco, Heather a ‘90-es évek egyik meghatározó hangjává vált. Az M People-lel megnyerték a Best British Dance Act Award díjat 1994-ben és 95-ben is, csakúgy, mint a Mercury Music Prize-t Elegant Slumming című albumukért.
Azóta Heather hatalmas sikert ért el két szóló albumával is – Proud című albumának címadó dala olyan eseményeken hangzott el, mint a 2012-es Londoni Olimpia rendezési jogának elnyerése alkalmából tartott ünnepség, a Győzelem Napjának 60. évfordulóján a Trafalgar téren rendezett megemlékezés, a Queen Mary 2 óceánjáró vízre bocsátása, a cunami áldozataiért szóló segélykoncert, vagy a Rögbi Világkupán megszerzett angliai győzelem ünneplése.
És amikor Oprah Winfrey kereste a dalt, ami megfelelően összegzi 20 éves karrierje során végzett munkáját, és felvette a kapcsolatot Heatherrel, ő angliai turnéja közepén időt szakított rá, hogy átutazza az óceánt és fellépjen Oprah műsorában (“Ha Oprah hív, menned kell” – mondta nevetve, hozzátéve, hogy a beszélgetés first ladyje nagyon kedves volt hozzá).

Heather népszerűsége tovább nőtt, amikor 2008-ban beszállt a BBC “Strictly Come Dancing” 6. sorozatába versenyzőként, és 8 héten át keményen állva a sarat a megmérettetésben. 2010-ben Anastacia és Lulu mellett Heather is tagja lett az óriási sikerű “Here Comes the Girls” projektnek – felejthetetlen táncos-zenei élményt nyújtva angliai és írországi turnéjuk során.
Heatherrel azóta is találkozhatunk hazájában és szerte a világban; énekelt a sidney-i Mardi Gras fesztiválon és részt vett a Dél-afrikai Rewind Festival-on 2015-ben, emellett számos angol fesztivál fellépője.

Különleges varázsának, sziporkázó eszének és ragadós jókedvének köszönhetően Heathert rendszeresen hívják különböző TV műsorokba és beszélgetős show-kba. Elismert és sokszínű látásmódja keresetté tette őt politikai és egyéb aktualitású programok felszólalójaként is. Jól ismert önkéntes és támogató tevékenysége is - a gyermekeket támogató Barnardo’s és a Variety Club szervezetek nagykövete, emellett rendszeresen részt vesz adománygyűjtő kampányokban, ismertségével segítve azok sikerét szerte az országban.

Mi lehet az, ami Heathernek ezt az erőt, lendületet kölcsönzi, hogy újabb kihívások elé állítva magát örökösen előre haladjon, és ahelyett, hogy a babérjain ülne, új dolgokba fogjon? “Ha éreznéd azt, amit én érzek, amikor énekelek – mondja mosolyogva –, megértenéd.”

Ajánlatunk


A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós letöltést elérő világslágereit. Az együttest két német középiskolai barát, Clemens Rehbein énekes – gitáros és Philipp Dausch basszusgitáros – ütőhangszeres alapította.

Ajánló


akár -10%
TOTO Jegyvásárlás

3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid…

akár -10%
GREGORY PORTER Jegyvásárlás

2016-ban pályafutása első magyarországi koncertjét Veszprémben adta, most pedig 8 év után ismét visszatér a királynők városába Gregory Porter amerikai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2024

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.

® VeszprémFest 2016 - Minden jog fenntartva.