Tájékoztató az új időpontban megrendezett és törölt koncertek belépőjegyeiről

FRISSÍTÉS: 2021.04.12.

Az alábbiakban olvasható a VeszprémFest szervezőinek közleménye.

Tisztelt VeszprémFest jegyvásárló!

2020-as elmaradt rendezvényünket követően azon dolgoztunk, hogy egy év kihagyás után 2021-ben biztosan és biztonságban találkozhassunk a VeszprémFesten.

Az elhúzódó koronavírusjárvány tömegrendezvényeket érintő következményei, valamint ezzel összefüggésben a külföldi előadóművészek nemzetközi turnéterveinek meghiúsulásai azonban fesztiválunk életére is hatással vannak.

A körülmények miatt történt újratervezéseket követően mostanra úgy látjuk, hogy bár a korábban meghirdetett 2021-es időponthoz képest egy kicsivel később, de augusztus 17-21 között újra átélhetjük együtt a VeszprémFest különleges, semmihez sem hasonlítható fesztiválhangulatát.

Az augusztusi, új időpontunk miatt változtatnunk kellett korábban bejelentett programkínálatunkon, örömmel jelentjük azonban be, hogy Tom Jones, a Jazz+Az és a VeszprémFest Classic előadói egészen biztosan ott lesznek fellépőink között, a 2021-re meghirdetett Jamie Cullum koncertet azonban csak jövőre, 2022. június 12-én tudjuk megrendezni.

Megköszönve közönségünk eddigi türelmét, az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önöket 2020-as és 2021-es programjainkra megváltott belépőikkel kapcsolatban:

2021-es programunk részként meghirdetett koncertjeink

Tom Jones
A művész koncertjét a korábban meghirdetett dátum helyett 2021. augusztus 19-én tartjuk a VeszprémArénában. A már megváltott koncertjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

Jazz+Az
Az együttes koncertjét a korábban meghirdetett dátum helyett 2021. augusztus 18-án tartjuk a História Kertben. A már megváltott koncertjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

VeszprémFest Classic
ZongOpera / Miklósa Erika és Balázs János,Paganini + / Balázs János, Lendvay József, Szakcsi Lakatos Béla, Cziffra Café / Tompos Kátya és Balázs János estje
Az előadásokat a korábban meghirdetett dátum helyett augusztus 17-18-19-én tartjuk a Jezsuita Templomkertben. A már megváltott koncertjegyek automatikusan érvényesek az új időpontokra.

Jamie Cullum
Legnagyobb sajnálatunkra Jamie Cullum nem tudta vállalni augusztusban a fellépést, de már most megállapodást kötöttünk arról, hogy 2022. július 12-én - immár második alkalommal – a művész színpadra lép Veszprémben! A már megváltott koncertjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

2020-as programunk részeként meghirdetett koncertjeink

Postmodern Jukebox és Juan Diego Flórez előadások
Sajnos sem a Postmodern Jukebox, sem Juan Diego Flórez nem tud fellépést vállalni 2021-es fesztiválunkon. Mindkét előadóval előrehaladott tárgyalásokat folytatunk azonban arról, hogy 2022-es programunk részeként közönség elé lépjenek Veszprémben.

Postmodern Jukebox és Juan Diego Flórez koncertjeggyel rendelkező közönségünk számára a következő lehetőségeket szeretnénk felajánlani:

1. Belépőjegyüket azzal azonos értékű Szabad Felhasználású Jegyre cseréljük, mely idei, tehát 2021-ben, valamint a jövő évi, azaz 2022-ben megrendezett fesztiválunk bármely koncertjére beváltható lesz a szabad helyek függvényében, egészen az utolsó 2022-es nagyszínpados koncertünk időpontjáig bezárólag.
Amennyiben a választott új előadás jegyára magasabb, mint a Szabad Felhasználású Jegy értéke, a különbözet bankkártyával vagy készpénzzel is kipótolható. Ha pedig a Szabad Felhasználású Jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználható lesz.

Bízunk benne, hogy mindenki talál majd ízlésének megfelelő koncertet 2021-es vagy 2022-es bejelentett programjaink között, melyekről e-mailben külön értesítést is küldünk.

Ha netán mégsem lenne így, a Szabad Felhasználású Jeggyel rendelkezők 2022-es programunk legkésőbb 2021. novemberében megtörténő bejelentését követően, 2021. december 1-ig bezárólag még mindig dönthetnek úgy, hogy Szabad Felhasználású Jegyük értékének visszafizetését kérik.

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JEGY IGÉNYLÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

2.  Azok a belépőjegyek, amelyeket nem váltanak át Szabad Felhasználású Jegyre, automatikusan érvényesek az előadók 2022-es VeszprémFest előadására, amennyiben azok kihirdetésre kerülnek.

3. Amennyiben az előadók koncertjei mégsem lesznek a 2022-es program részeként meghirdetve, vagy ha a meghirdetett koncertek időpontja nem megfelelő a jegytulajdonos számára, 2022-es programunk legkésőbb 2021. novemberben megtörténő bejelentését követően, 2021. november 15-ig bezárólag még mindig dönthetnek úgy, hogy a jegyár visszafizetését kérik.

Dido
A művésznő nem vállal fellépéseket 2021-ben, ezért sajnos nem tudtuk átszervezni az idei fesztiválra és a 2022-es fellépésre sem látunk esélyt. Megváltott belépőjeggyel rendelkező közönségünk számára két lehetőséget szeretnénk felajánlani.

1. Belépőjegyüket azzal azonos értékű Szabad Felhasználású Jegyre cseréljük, mely idei, tehát 2021-ben, valamint a jövő évi, azaz 2022-ben megrendezett fesztiválunk bármely koncertjére beváltható lesz a szabad helyek függvényében, egészen az utolsó 2022-es nagyszínpados koncertünk időpontjáig bezárólag.

Amennyiben a választott új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával, vagy készpénzzel is kipótolható. Ha pedig a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználható lesz.

Bízunk benne, hogy mindenki talál majd ízlésének megfelelő koncertet 2021-es vagy 2022-es bejelentett programjaink között, melyekről e-mailben külön értesítést is küldünk.

Ha netán mégsem lenne így, a Szabad Felhasználású Jeggyel rendelkezők 2022-es programunk legkésőbb 2021. novemberében megtörténő bejelentését követően, 2021. december 1-ig bezárólag még mindig dönthetnek úgy, hogy Szabad Felhasználású Jegyük értékének visszafizetését kérik.

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JEGY IGÉNYLÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

2. Azok számára, akik nem kívánnak élni a fentiekkel, belépőjegyük árát visszatérítjük. Kérjük, hogy ezen szándékukat legkésőbb november 15-ig jelezzék!

A visszatérítés a jegyár teljes összegére vonatkozik, nem vonatkozik azonban a jegyárusító által korábban felszámolt kezelési költségekre. A visszatérítés a megvásárolt belépőjegy fizetési módjához igazodik: eredetileg készpénzes és bankkártyás fizetés esetén átutalással, SZÉP kártyás fizetés esetén pedig az arra történő átvezetéssel történik.

JEGY VISSZAVÁLTÁSSAL KAPCSOLATOS IGÉNYÉT ITT JELEZHETI

Találkozzunk Veszprémben!
Barátsággal, a VeszprémFest munkatársai

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2020

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva:

Android IOS
Együttműködő partnerek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.

® VeszprémFest 2016 - Minden jog fenntartva.