A VeszprémFest tájékoztatása a 2020-as belépőjegyekkel kapcsolatban.

FRISSÍTÉS: 2021.01.11.

Kedves közönségünk!

A koronavírus-járvány miatt 2020-ban nem tudtuk megrendezni a VeszprémFestet. Kárpótlásként a kimaradt évért, 2021-re minden eddigi évnél változatosabb és izgalmasabb fesztiválkínálatot ígérünk: eseményeink 7 napon át négy helyszínen - a História Kertben, a VeszprémArénában, a Várban, valamint a Jezsuita Romkertben - zajlanak majd, hagyományainkhoz hűen a világ zenei elitjéhez tartozó művészek fellépésével.

A teljes programot terveink szerint 2021 év elején hozzuk nyilvánosságra, legnagyobb örömünkre azonban két világsztár előadót már most bejelenthetünk: július 14-én Jamie Cullum lép a História Kert színpadára, július 18-án pedig Tom Jones ad koncertet a VeszprémArénában!

2021-es programunk összeállításakor 2020-ra tervezett fellépőinkkel, így a Postmodern Jukebox-szal és Juan Diego Flórezzel is egyeztetünk arról, hogy 2021-ben közönség elé lépjenek Veszprémben, a Jazz+Az esetében pedig már konkrét dátummal is szolgálhatunk: a koncert július 16-án lesz a História Kertben.

A jövő évi fesztiválízelítő után, megköszönve 2020-as programjainkra jeggyel rendelkező vásárlóink eddigi türelmét, az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni őket belépőikkel kapcsolatban:

- A Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és a Juan Diego Flórez koncertjegyek automatikusan érvényesek a 2021-es fesztiválra, ezen jegyek visszaváltásra nincs lehetőség.

- Legnagyobb sajnálatunkra DIDO nem vállal fellépéseket 2021-ben, ezért nem tudtuk átszervezni a következő fesztiválra. A művésznő koncertjeire jegyet váltott közönségünk számára két lehetőséget szeretnénk felajánlani, melyek közül 2021. május 15-ig választhatnak.

1. Belépőjegyüket azzal azonos értékű szabad felhasználású jegyre cseréljük, mely a 2021 évi fesztivál bármely koncertjére beváltható lesz, a szabad helyek függvényében egészen az utolsó nagyszínpados koncertünk időpontjáig bezárólag.

Amennyiben a választott új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával, vagy készpénzzel is kipótolható. Ha pedig a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználható lesz.

Bízunk benne, hogy mindenki talál majd ízlésének megfelelő koncertet 2021. első felében bejelentett programjaink között, melyekről a szabad felhasználású jegy tulajdonosokat e-mailben külön is értesítjük. 

Ha netán mégsem lenne így, a szabad felhasználású jeggyel rendelkezők a teljes programismertetést követő 60 napon belül még mindig dönthetnek úgy, hogy 30 napra történően a jegyár visszafizetését kérik.

Mindazoknak, akik szabad felhasználású jegyet igényelnek, meglepetéssel is kedveskedünk: a 2021-es fesztiválon lefogyasztható, 1500 Ft-os italkupont ajánlunk fel, mellyel szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat szavaztak fesztiválunknak és jövőre is terveznek a VeszprémFest programjaival.

Az igénylés feldolgozását követően a szabad felhasználású jegyet és az italkupont egy-egy külön e-mailben küldjük el kedves közönségünknek.

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JEGY IGÉNYLÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

2. Azok számára, akik nem kívánnak élni a fentiekkel, belépőjegyük árát az igénylés feldolgozását követő 60 napon belül visszatérítjük.

A visszatérítés a jegyár teljes összegére vonatkozik, nem vonatkozik azonban a jegyárusító által korábban felszámolt kezelési költségekre. A visszatérítés a megvásárolt belépőjegy fizetési módjához igazodik: eredetileg készpénzes és bankkártyás fizetés esetén átutalással, SZÉP kártyás fizetés esetén pedig az arra történő átvezetéssel történik, az igénylés feldolgozását követő 60 napon belül.

JEGY VISSZAVÁLTÁSSAL KAPCSOLATOS IGÉNYÉT ITT JELEZHETI

A szabad felhasználású jegyre és jegy-visszaváltásra vonatkozó igények feldolgozását a leadásukra biztosított hosszú határidőn belül ütemesen végezzük el. A feldolgozás és a banki folyamat összetettségére tekintettel ez több hetes időt is jelenthet, szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

Találkozzunk Veszprémben 2021-ben!

Barátsággal, a VeszprémFest munkatársai

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2020

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva:

Android IOS
Együttműködő partnerek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.

® VeszprémFest 2016 - Minden jog fenntartva.