Jegyvásárlás

Tájékoztató az új időpontban megrendezett és törölt koncertek belépőjegyeiről

FRISSÍTÉS: 2021.11.15.

Az alábbiakban olvasható a VeszprémFest szervezőinek közleménye.

Tisztelt VeszprémFest jegyvásárló!

Az elhúzódó koronavírus-járvány miatt néhány 2020-ra valamint 2021-re meghirdetett programunk nem került megrendezésre az előzetesen bejelentett időpontban. Az érintett koncertekre megváltott belépőikkel kapcsolatban az alábbi lehetőségről szeretnénk tájékoztatni Önöket.

Jamie Cullum

A 2021. július 14-re meghirdetett koncert elmaradt, nagy örömünkre azonban a művész 2022. július 12-én színpadra lép Veszprémben. A már megváltott koncertjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

Postmodern Jukebox, Juan Diego Flórez, Dido

Az előadók 2020. júliusára meghirdetett előadásai elmaradtak, a koncertek belátható időn belül nem kerülnek megrendezésre a VeszprémFest programjaiként. Megköszönve eddigi türelmüket és bizalmukat, koncertjeggyel rendelkező közönségünk számára a következő lehetőségeket szeretnénk felajánlani:

  1. 1. Belépőjegyüket 2022. június 30-ig azzal azonos értékű Szabad Felhasználású Jegyre cseréljük, mely 2022-ben megrendezett fesztiválunk bármely koncertjére beváltható lesz a szabad helyek függvényében.

    2022-ben fellépőnk lesz Diana Krall, Jamie Cullum, Ana Moura, The Gipsy Kings featuring Nicolas Reyes, ZAZ és James Blunt.

    SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JEGY IGÉNYLÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

  2. 2. Azok számára, akik nem kívánnak élni a Szabad Felhasználású Jegyre váltás lehetőségével, belépőjegyük árát a feldolgozást követően 60 napra visszatérítjük!

    JEGY VISSZAVÁLTÁSSAL KAPCSOLATOS IGÉNYÉT ITT JELEZHETI

Barátsággal, a VeszprémFest munkatársai

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2024

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.

® VeszprémFest 2016 - Minden jog fenntartva.