Jegyvásárlás

Program


ANNA NETREBKO és YUSIF EYVAZOV - operagála -

ANNA NETREBKO és YUSIF EYVAZOV - operagála -

Anna Netrebko

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 14. péntek, 20:00

A 21. század vezető primadonnája, Anna Netrebko szoprán klasszis lép színpadra egy nagyívű, javarészt Verdi operákból összeállított gálaműsor sztárművészeként. Az előadáson elhangzanak az Aida, a Nabucco, a Rigoletto, a Trubadúr és A végzet hatalma egyes tételei. Netrebko jelenleg a világ legkeresettebb operaművészeinek egyike. 1994-től kezdődő illusztris karrierje során fellépett a műfaj összes jelentős szentélyében és ő volt az első komolyzenei művész, akit a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberei közé választott. A História kertben a művésznő mellett színpadra lép férje, az azerbajdzsáni tenor, Yusif Eyvazov, közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara, vezényel: Michelangelo Mazza.

Ajánlatunk


A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós letöltést elérő világslágereit. Az együttest két német középiskolai barát, Clemens Rehbein énekes – gitáros és Philipp Dausch basszusgitáros – ütőhangszeres alapította.

Ajánló


akár -10%
TOTO Jegyvásárlás

3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2024

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.

® VeszprémFest 2016 - Minden jog fenntartva.