Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások


Jegyvásárlás
akár -10%

José Cura napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott művésze, aki pályafutása során fellépett az összes jelentősebb operaszínpadon, többek között Torinóban, Londonban, Párizsban, Rómában, Prágában és Bécsben is. Legemlékezetesebb alakítását 1997-ben a Berlini Filharmonikusokkal és Claudio Abbadóval Verdi Otellójaként nyújtotta, de Saint-Saëns Sámsonjaként is beírta magát az operatörténelembe.

A negyedik tenorként és a 21. század operacsillagaként is emlegetett Cura több, mint operasztár: érzékeny és sokoldalú művész, aki egyszerre vezényel és énekel mind koncerteken, mind lemezfelvételeken, de zeneszerzőként és rendezőként is jelentős, sőt fotóművészként és divattervezőként is kifejezi magát.

Július 17-én régi barátként, a fesztivál meghatározó művészeként lép színpadra Veszprémben. Neve összeforrt a VeszprémFesttel: 2004-ben az akkor 42 éves művész máig emlékezetes fellépésével indult a fesztivál, amelyet ezt követően 2010-ben és 2018-ban is megtisztelt jelenlétével.

Cura kifejezetten a História Kert közönségének összeállított, Argentin dalok és olasz áriák című programjával készül negyedik VeszprémFest előadására, amelyben Bizják Dóra - zongora, Barbora Kubíková - gitár , Pasztircsák Polina - szoprán és az alkalomra szimfonikus zenekarrá bővülő veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar is közreműködik. Karmester: Mario De Rose.

A História Kertben elhangzó előadásban Piazzola, Carlos Guastavino és Alberto Ginastera átiratok mellett Verdi és Puccini operák, köztük a Nabucco, a Végzet hatalma, a Tosca, a Rigoletto és az Otello áriái közül is válogat.

Ajánló


akár -10%
GREGORY PORTER Jegyvásárlás

2016-ban pályafutása első magyarországi koncertjét Veszprémben adta, most pedig 8 év után ismét visszatér a királynők városába Gregory Porter amerikai…

akár -10%
TOTO Jegyvásárlás

3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2024

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.

® VeszprémFest 2016 - Minden jog fenntartva.