Jegyvásárlás

Artist


Salonen Esa-Pekka

Salonen Esa-Pekka

Karmester.

Esa-Pekka Salonen 1992 óta a Los Angeles-i Filharmonikusok főzeneigazgatója, de a világ más jeles szimfonikus együtteseit is dirigálja, számos neves fesztivál vendége, és Stockholmban ő alapította meg 2003-ban a Balti-tengeri Fesztivált. 1985 és 1994 között a Philharmonia Zenekar első vendégkarmestere volt.

Salonen elismert zeneszerző…

 Continue

Current programs


No program is currently running.

Karmester.

Esa-Pekka Salonen 1992 óta a Los Angeles-i Filharmonikusok főzeneigazgatója, de a világ más jeles szimfonikus együtteseit is dirigálja, számos neves fesztivál vendége, és Stockholmban ő alapította meg 2003-ban a Balti-tengeri Fesztivált. 1985 és 1994 között a Philharmonia Zenekar első vendégkarmestere volt.

Salonen elismert zeneszerző is: Olaszországban Niccolo Castiglioni és Franco Donatoni irányításával tanult. Műveit legtöbbször saját maga dirigálja, nemegyszer lemezfelvételen is. A Deutsche Grammophonnal között négyéves szerződése alapján a Finn Rádió Szimfonikus Zenekarával valamennyi eddigi zenekari darabját lemezre vette.

Esa-Pekka Salonen és a Philharmonia Zenekar

Esa-Pekka Salonen és a Philharmonia Zenekar

Müpa
  • Conductor

Recommendations


Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.



Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2025

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.

® VeszprémFest 2016 - Minden jog fenntartva.